Akcija!
In stock

71360 LEGO® Super Mario Nuotykių su Mario pradinis rinkinys

29.99 

Šiuo metu neturime.

Remokenduojamas amžius: 6 Kategorijos: ,
Share

Pradinis rinkinys tikriems LEGO® Mario™ nuotykiams!

Vaikai atrakins vis naujus veiksmo kupinus iššūkius su šiuo LEGO® Super Mario™ pradiniu rinkiniu, kuriame yra interaktyvi LEGO Mario™ figūrėlė!

Stebėk, kaip LEGO® Mario™ reaguoja į tikrą aplinką šiame LEGO Super Mario™ pradiniame rinkinyje! Sukonstruok savo lygį ir padėk Mario rinkti monetas. Suk platformą… tik nenukrisk! Skrisk ant debesies. Rink papildomas monetas su super žvaigžde ir ? bloku. Užšok ant Goomba ir trypk pagriautą Bowser Jr, kad pelnytum monetų. Varžykis su draugais ir perkonstruok, kad sukonstruotum naujų iššūkių!

Vaikai gali suvienyti jėgas su savo mėgstamu personažu realiame pasaulyje su šiuo LEGO® Super Mario™ Nuotykių su Mario pradiniu rinkiniu (71360). Šį rinkinį sudaro LEGO Mario™ figūrėlė, kuri akimirksniu išraiškingai reaguoja LCD ekranuose ir per garsiakalbį. Žaidėjai renka virtualias monetas judindami LEGO Mario nuo pradžios vamzdžio iki galutinio vėliavos stiebo besisukančiomis ir debesų platformomis, ? bloku, ir super mūšiais su Goomba ir Bowser Jr. žaislinėmis figūrėlėmis. Perstatyk kaladėles ir sukurk naujus žaidimo lygius! Patobulintas žaidimas Nemokama LEGO Super Mario programėlė skirta patobulintam žaidimui su šiuo dovanojamu žaislu vaikams. Ji turi vaizdo priartinimo ir pasukimo priemones, kad konstruoti būtų lengviau, pasiūlo kitų kūrybiškų būdų konstruoti ir žaisti, be to, joje yra saugus forumas savo idėjomis dalytis su draugais. Nevaržomas Mario! Individualiam žaidimui ir draugijos varžyboms pritaikyti LEGO Super Mario rinkiniai perkelia visos šeimos mėgstamą personažą į realų pasaulį. Šis pradinis rinkinys ir papildomi rinkiniai atveria neribotas galimybes.

• Gerbėjai gali pradėti tyrinėti pramogų kupiną LEGO® Super Mario™ visatą su šiuo Nuotykių su Mario pradiniu rinkiniu (71360), kurį sudaro 7 veiksmo kaladėlės įvairiai sąveikai su LEGO Mario™ figūrėle.
• LEGO® Mario™ turi spalvų jutiklį bei LCD ekranus akyse, burnoje ir pilve daugiau nei 100 skirtingų reakcijų judesiui išreikšti. Be to, jis turi garsiakalbį, kuris skleidžia pažįstamus garsus ir muzikėlę iš vaizdo žaidimo.
• Šiame super žaislo rinkinyje LEGO® Mario™ renka virtualias monetas bėgdamas ir šokinėdamas nuo pradžios vamzdžio iki pabaigos vėliavos stiebo per LEGO kaladėles, debesų platformas, ? bloką ir grumiasi su Goomba bei Bowser Jr. figūrėlėmis.
• Šį 231 dalies kolekcinis LEGO® žaislo rinkinys taps šaunia gimtadienio arba šventine dovana vaikams nuo 6 metų amžiaus, kurie gali konstruoti ir žaisti kaip jiems patinka ir mokytis spręsti uždavinius smagiu kūrybišku būdu.
• Perkonstruokite pradinį rinkinį ir sujunkite su LEGO® Super Mario™ papildomais rinkiniais, kad sukurtumėte dar daugiau įdomių lygių bei žaidimų, kuriuose galima rungtis su draugais.
• LEGO® Mario™ figūrėlė, maitinama 2 x AAA baterijomis (nepridedamos), suteikia be galo interaktyvią žaidimo patirtį, nes ji akimirksniu reaguoja į žaidėjų veiksmus ir apdovanoja už kūrybiškumą.
• Vaikams patiks nemokama LEGO® Super Mario™ programėlė, kurioje yra instrukcijų, pramogų, kūrybiško žaidimo ir kitų idėjų. Suderinamų „Android“ ir „iOS“ įrenginių sąrašą rasite LEGO.com/devicecheck.
• LEGO® Super Mario™ žaisliniai konstravimo rinkiniai puikiai tinka žaidimui vienam arba su grupe ir perkelia visos šeimos mėgstamą personažą į realų pasaulį unikaliu būdu, kuris atveria begalę užduočių naudojant papildymus ir perkonstruojant.
• Konstruotojams nebūtina super žvaigždės galia, kad jie sujungtų ir atskirtų LEGO® kaladėles! Nuo pat 1958 metų jos atitinka aukštus pramonės standartus, kad užtikrintų vienodą kokybę ir tvirtumą.
• LEGO® konstravimo kaladėlės ir detalės mėtomos, šildomos, traiškomos, susukamos ir analizuojamos visais įmanomais būdais, siekiant užtikrinti, kad visi LEGO rinkiniai atitiktų aukštus pasaulinius saugos ir kokybės standartus.

Svoris1 kg