Akcija!
Liko 1

31113 LEGO® Creator Lenktyninių automobilių transporteris

17.99 

Liko 1

Šiuo metu neturime.

Prekės ženklas: Lego Remokenduojamas amžius: 7 Kategorijos: ,
Share

Prekės aprašymas: 31113 LEGO® Creator Lenktyninių automobilių transporteris

 

Lenktynių pramogos su perkonstruojamu automobilių transporteriu.

Nudžiuginkite lenktynių gerbėjus šiuo puikiu konstruojamu LEGO® Creator 3in1 Lenktyninių automobilių transporteriu, kurį galima perkonstruoti į mobilųjį kraną arba mini laivą vilkiką.

Keliauk į trasą įtemptam lenktynių veiksmui! Išridenk 2 itin šaunius lenktynių automobilius puikiojo sunkvežimio ir priekabos rampomis, ir paruošk juos greitoms žiedinėms lenktynėms. Kai jie kirs finišo liniją, perkonstruok transporterį į įspūdingą mobilųjį kraną arba laivą vilkiką su kranu, kad tęstum nuotykius su šauniu šiuo 3in1 rinkiniu.

Mažųjų laukia įspūdingi lenktynių nuotykiai su puikiuoju LEGO® Creator 3in1 Lenktyninių automobilių transporteriu (31113). Jį sudaro sunkvežimis su atjungiama priekaba 2 greitiems automobiliams, kuriuos galima išridenti rampomis, kad vaikai galėtų leistis į lenktynes. Smagūs žaislai išradingam žaidimui Šiame LEGO Creator 3in1 rinkinyje yra 3 skirtingi įspūdingi modeliai. Vaikai gali sukonstruoti sunkvežimį ir priekabą su 2 lenktyniniais automobiliais, tada jį perkonstruoti į žaislinį kraną ir mini laivą vilkiką. Arba jie gali sukonstruoti ką nors visiškai naują iš 328 kaladėlių ir dalių. Puikūs žaislai kūrybiškam konstravimui LEGO Creator 3in1 žaislai atveria begalinių galimybių pasaulį su 3 skirtingais modeliais kiekvienoje dėžutėje! LEGO konstruotojus sužavės įspūdingos galimybės. Creator 3in1 įkvepia vaikų vaizduotę ir teikia džiaugsmo ištisas valandas su puikiu rinkinių pasirinkimu, kurį sudaro pabaisos, reaktyviniai lėktuvai ir detalūs pastatai.

Kitos savybės:

  • Kodas, serija: 31113 LEGO® Creator
  • Detalių skaičius: 328
  • Rekomenduojamas amžius nuo 7 metų.
Svoris1 kg
Prekės ženklas

Lego