Akcija!
Liko 3

31103 LEGO® Creator Raketinis sunkvežimis

19.99 

Liko 3

Šiuo metu neturime.

Prekės ženklas: Lego Remokenduojamas amžius: 7 Kategorijos: , ,
Share
Pakurstykite automobilių gerbėjų vaizduotę su „LEGO® Creator 3in1“ raketinio sunkvežimio (31103) žaisliniu rinkiniu. Vaikams patiks atrasti naujas ribas su šiuo konstravimo rinkiniu, kurį sudaro žalios ir baltos spalvos pikapas su raketos varikliu gale, ortakiu ir reguliuojamu aptaku. Gausybė išradingų pramogų ir veiksmo Su šiuo „LEGO Creator 3in1“ rinkiniu vaikai galės konstruoti ir žaisti su 3 skirtingais konstravimo žaislais. Jie gali sukonstruoti raketinį sunkvežimį, perkonstruoti jį į visureigį arba keturratį arba sukurti ką nors naujo nežabodami vaizduotės. Raketinio sunkvežimio ir visureigio kabinoje pakanka vietos minifigūrėlei (nepridedama). Šis puikus konstravimo žaislas užveda išradingą žaidimą ir yra tinkama dovana bet kokia proga. Klasikiniai, tikroviški veiksmo modeliai. „LEGO Creator 3in1“ rinkiniai suteikia vaikams detalių ir tikroviškų modelių. Modeliai atveria neišsemiamas konstravimo ir žaidimo galimybes bei tuo pačiu padeda sužadinti bet kokio amžiaus vaikųkūrybiškumą. Smagūs veiksmo kupini rinkiniai taip pat yra puiki Kalėdų arba gimtadienių dovana.
 
 Įkvėpkite kūrybišką žaidimą vaidmenimis su šiuo smagiu žaisliniu rinkiniu, kurį sudaro 3 modeliai 1 pakuotėje: Raketinis sunkvežimis, visureigis ir keturratis. Puiki dovana vaikams, nes konstruojant ir perkonstruojant galima žaisti be galo.
 Laukia nuotykiai! Vaikai gali lavinti konstravimo įgūdžius naujais būdais įveikdami garso greičio ribą su „Creator 3in1“ raketiniu sunkvežimiu (31103), ropšdamiesi uolomis visureigiu, lenktyniaudami keturračiu arba konstruodami kas šauna į galvą.
 Šį rinkinį sudaro 3 konstravimo galimybės 1 pakuotėje, todėl vaikai gali konstruoti žaislinius automobilius, su kuriais galima žaisti atskirai arba derinant su jau turimais LEGO® rinkiniais. Kaskart žaisdami vaikai tobulina savo konstravimo ir kūrybinius įgūdžius.
 Šis puikus rinkinys nudžiugins šaunių automobilių ir kūrybiško konstravimo gerbėjus. Sunkvežimio su raketos varikliu, galingo visureigio ir greito keturračio modeliai yra puiki dovana bet kokia proga berniukams ir mergaitėms nuo 7 metųamžiaus.
 Detalus ir parengtas pramogoms. Raketinis sunkvežimis yra 8 cm aukščio, 22 cm ilgio ir 7 cm pločio, todėl šis puikus žaislas yra ne per didelis jį pasiimti į kelionę, bet pakankamai erdvus minifigūrėlei (nepridedama).
 Įkraunamas vaikų kūrybine energija, todėl pramogauti galima be galo! Žaislai be baterijų padeda lavinti savarankiško vaikų žaidimo ir problemų sprendimo įgūdžius, be to, teikia džiaugsmo kuriant savo istorijas.
 Žaidimas prasideda vos atidarius dėžę ir vaikams pradėjus konstruoti ir perkonstruoti bet kurį iš 3 žaislinių modelių arba kuriant savo kūrinius. Paprastos instrukcijos padeda mikliai surinkti modelius, suteikia pasitikėjimo savo konstravimo įgūdžiais ir teikia daug džiaugsmo.
 Įkvėpkite mažuosius beribėms galimybėms žaisti su „LEGO® Creator 3in1“ rinkiniais. Smagus sunkvežimio rinkinys suteikia vaikams galimybę pramankštinti savo kūrybiškumą ir vaizduotę kuriant naujas istorijas ir perkonstruojant modelius.
 LEGO® kaladėlės atitinka griežčiausius pramonės standartus, užtikrinančius nuolatinę kokybę, suderinamumą ir lengvą sujungimą bei atskyrimą kiekvieną kartą – nuo pat 1958 metų.
 „LEGO Group“ mėto, maigo, sukinėja, kaitina, kandžioja, lanksto, drasko ir tampo LEGO® kaladėles ir dalis, kad įsitikintų, jog kiekvienas konstravimo žaislas vaikams atitiktų griežčiausius pasaulinius saugos ir kokybės standartus.
Svoris1 kg
Prekės ženklas

Lego